Канални филтри

Чист въздух и дезинфекция на повърхностите

Ние предлагаме консултантски услуги в широк спектър приложения за чист въздух и повърхностна дезинфекция. Това надхвърля нашата собствена съществуваща продуктова гама, като ви дава източник на съвети, независимо от вашата конкретна среда и проблем.

Как можем да ви помогнем

Околна среда и приложения, за които знаем, че можем да помогнем, включват:

- Възстановяване на топлина в кухнята

IAQ - Качество на въздуха в закрити помещения

ОВК системи, включително дезинфекция на повърхността на охлаждащата намотка за намаляване на енергията     Консервиране на храните по време на транспортиране и съхранение за намаляване на отпадъците     Повърхностна обработка

Съоръжения за производство на храни

Здравеопазване

Чисти стаи и лаборатории

Защо да търсите съвет

Най-ефективното решение е решение, което е напълно проектирано да отговори на вашите конкретни изисквания. Всяка среда е различна, което означава, че е лесно да похарчите много пари за малък ефект. Ако не разберете всички параметри и не вземете предвид всеки от тях, има голям шанс да не получите решението, на което се надявате. Понякога е очевидно, когато нещата не са наред - постоянни миризми, конденз, дим. Но не винаги е толкова лесно да се каже. Лошо конфигурираното UV устройство, използвано например за обработка на храна върху конвейер, няма да причини веднага очевиден проблем. Но това може да означава, че хранителният ви продукт се разваля по-бързо, отколкото би трябвало, или по-лошото, че патогенните бактерии, плесени или вируси преживяват процеса. Като друг пример, неправилно посочените UV тръби, обработващи въздуха, преминаващ през болнични канали, могат да означават високо ниво на замърсители, останали във въздуха, тъй като той рециркулира.

Специфични решения

Като учени ние прилагаме здрава наука към всеки отделен случай. Експерти в областта на Озоновата и UV технологията, ние привличаме експерти, според случая. Ето защо нашите препоръки предлагат решения за всички аспекти на проблема.

Иновации

В момента разработваме нови технологии за обработка на въздух и повърхност и проучваме възможни приложения. Дайте ни проблем, при който смятаме, че бихме могли да създадем решение по-добро от всичко, което в момента е на пазара, и може просто да го направим!

Консултация

Нашите партньорства в индустрията означават, че сме в състояние да ви отведем от препоръки до инсталирането и внедряването, като поддържаме процеса прост и безпроблемен.

инж. Петър Благов

Основател и Директор

ЕЪР ЛУКС СИСТЕМИ

0887521481

д-р Дейвид Гловер

Основател и Директор

PlasmaClean UK