Канални филтри

Търсите свеж въздух и чиста кухня, съвместима с DEFRA?

Независимо дали участвате в уточняване на търговски кухни, инсталиране на кухненско оборудване или работа в зает ресторант, качеството на въздуха е ключов проблем.

Може да се включите в етапа на планиране, желаещ да подготви успешно приложение за промяна на използването. Може да се притеснявате, че рискувате наказания или дори пожари, тъй като сегашното оборудване просто не работи. Или бихте могли да отговорите на оплакването и да потърсите решение - бързо.

Миризмите рядко са прости. Твърде често хората уточняват продуктите, без да отделят време, за да разберат проблема.

Точно там влизаме. 

Ние сме бизнес, базиран на научни изследвания, създаден от учени от Манчестърския университет. 

Обадете ни се и ще намерим решение за това какво е подходящо за конкретната кухня. Това включва подробни консултации относно действителната оперативна дейност заедно с оценка на критериите за оценка на миризмата на DEFRA 2010 (признати от EHO и надзорни органи за планиране).

Стъпка 1: Посещение

Тази първа стъпка е свързана с разбирането на механиката на кухнята и нейната работа. За да направим това, ние събираме информация за редица критични фактори, включително големината на кухнята, въздушните потоци, разположението, каналите, точката на извличане и линейната скорост през главния въздуховод. Ние също така разглеждаме вероятната чувствителност на квартала към проблеми с миризмата и установяваме мащаба на операцията: Колко часа е отворена кухнята в даден момент?

Стъпка 2: Дефиниране на готвенето

Следващ поглед върху вида на готвенето. Различните видове готвене произвеждат различни нива на мазнини, мирис и дим. Магазин за риба и чипс например произвежда високи нива на мазнини, много високи миризми и ниски нива на дим. Барбекю или скара, от друга страна, произвежда високи нива на мазнини, дим и миризма. За да бъдат ефективни, системите трябва да вземат предвид тези различия.

Стъпка 3: Избор на филтри

Оценката завършена, ние избираме комбинацията от продукти от нашата гама, която най-добре ще запази кухнята и съседните площи без мазнини, миризми и дим. Някои продукти специално третират един от тези три елемента; други лекуват комбинация. Включваме и допълнителни елементи като филтри с активен въглен или HEPA филтри, където има особена нужда.

Стъпка 4: Избор на типоразмер

Използвайки обемни дебити, изчисляваме правилната конфигурация на продуктите, необходими за най-добри резултати и потвърждаваме къде трябва да отидат. Нашата гама е модулна, което означава, че можем да свържем нещата, за да дадем различни възможности и силни страни. Към този момент можем да изготвим и стратегия за контрол на мазнини, миризми и дим, за да покажем на служителите по ЕЗО и специалистите по планиране, че имате ефективен план.

Стъпка 5: Инсталация

Всички продукти са проектирани да бъдат лесни за инсталиране и използване. Ако предлагаме чисто нова кухня, инсталацията е бърза и ясна. Някои продукти могат лесно да се монтират, ​​а други може да отнемат малко повече време. Ако сте специалист по чадъри, който иска да инсталира нашето оборудване, вашите собствени инженери ще могат да ви свършат работа - няма нужда да поръчате специализиран инженер.

Стъпка 6: Поддръжка

Изискванията за поддръжка варират от продукт до продукт, но всички са прости и ясни. В действителност, нашите внимателно проектирани и здрави продукти обикновено се нуждаят от по-малко рутинни посещения от конкурентните. Ще съставим график за вас, ще посъветваме персонала какво да правите и ще ви обясним какво ще ни трябва.