Electrostatix - електростатични филтри

Канални филтри

Премахване на мазнини и дим от въздуховоди

Електростатичните филтри Electrostatix ​​на Plasma Clean (известни също като електростатични утаители или ESP) са идеалният избор за отстраняване на прахови частици от въздуха. Electrostatix ​​може да се използва в широк спектър приложения, включително:     
Кухненски чадър - отстраняване на мазнини и дим     
Масларници - магазини за машини, студено заваряване, винтови машини, леярни, центрове за обработка, термична обработка
Дим - заваряване, преси / коване, втвърдяване, гума, пластификатори и термична обработка
HVAC - общообменна вентилация
За промишлена употреба

Electrostatix Lite - лек вариант
Plasma Clean Electrostatix ​​Lite е предназначен за контрол на мазнини и дим в по-малки търговски кухни - кафенета, ремаркета за храни и т.н. - където пространството е ограничено. Устройството има вграден сензор за дебит. Това гарантира, че то работи само когато системата за извличане на кухнята работи, повишавайки енергийната ефективност. Постоянните филтри лесно се отстраняват за почистване в топла сапунена вода, изплакват се и се изсушават старателно преди подмяна. Прилагайки технологии по иновативен начин, успяхме да направим нашите ESP до два пъти по-ефективни от конкурентните единици.
Приложения

Хотелски стаи

Тоалетни

Стаи за отпадъци

Публични места

И още

Ползи

- Унищожава мазнините и миризми -
Помага за запазване на  канали на практика без мазнини     
Намалява необходимостта от почистване на канала
Работи автоматично     Намалява риска от пожар   Ниски текущи разходи Компактен
Минимална поддръжка

Околна среда

Опция за регулиране на температурата за енергийна ефективност

Въздух без мазнини

Без консумативи     Рециклируема стоманена конструкция

Възможно най-висока ефективно при най-големи дебити

Доставчиците обикновено цитират коефициент на ефективност / премахване на частици за ESPs от 95% и повече. Погледнете обаче по-отблизо и откривате, че високите проценти на ефективност често се отнасят само до въздушните потоци с малък обем. Electrostatix ​​се откроява, като осигурява най-високата ефективност за най-големите дебити. Радваме се да изчислим какво може да се очаква във всяка конкретна кухня.

Най-високата ни ставка 99,99%.

Най-новите технологии за силно представяне

Когато системите от тип пчелна пита създават само положително заредени частици и оставят около 20% от частиците недокоснати, електростатичните филтри Plasma Clean създават както положителни, така и отрицателно заредени частици. След това и двата типа са хванати в заредените плочи на колектора.

В комбинация с нашите по-големи от средните колекторни клетки това прави драматично подобрение на производителността на ESP.

Има и още...

Колекция от допълнителни дизайнерски характеристики правят Electrostatix ​​ясен победител. Спадът на налягането е два до три пъти по-нисък от конкурентните ESP, така че няма нужда от по-големи и по-шумни вентилатори. Включихме и остриета йонизатори от неръждаема стомана, които не се счупват - за разлика от конкурентните йонизатори от волфрамова тел. А изолаторът с изключено високо напрежение на практика елиминира дъгата, което удължава още повече живота на вече стабилното захранване. Устройствата са проектирани специално за производство на кухня и за производство на храни. Ниска мощност, те могат да бъдат конфигурирани в единичен, двоен или дори троен ход, в зависимост от естеството на готвенето и необходимите нива на ефективност.

Как работи?

Замърсеният въздух първо преминава през дифузьор и предварителен филтър. След това частиците от мазнина и дим се йонизират, за да им се даде електростатичен заряд. Това ги привлича към колекторните плочи, където са хванати в капан.

Грижа и поддръжка

Създайте вълнуващо съдържание, с което да представите Вашия бизнес в най-добрата възможна светлина. По този начин ще спечелите доверието на своите клиенти и ще ги убедите в качествата на продукта или услугата, които предлагате.