Techniclean - UV озонов филтър

Канални филтри

Контрол на мазнини и миризми във въздуховоди

Techniclean UV-C филтрите на Plasma Clean са изключително ефективен начин за премахване на мазнини и миризми от въздуха за отработен от кухнята. Комбинирайки високо интензивна UV-C светлина с озонова технология за разграждане на мастните частици и молекулите на миризмата, Techniclean е компактно, ниско енергийно решение за проблеми с мазнини и миризми. Елементите се предлагат като монтирани на UV системи или като вградени системи. Те се вписват добре дори в кухни, където пространството е ограничено, а перфектно съчетаните захранвания в комбинация с 13 000 часови (до 2-3 години работа) лампи осигуряват превъзходни показатели за по-дълги периоди от време.

Techniclean Мини
Techniclean Mini е проектиран да разгражда миризмата и мазнините в системата за отработен въздух на кухнята, използвайки механизма на фотолиза и озонолиза - комбиниране на високо интензивна UV-c светлина с озоновата технология. С участието на лампи с висок изход UV-V, мазнината и миризмите от процеса на готвене се атакуват първо от UV-C светлина (фотолиза). След това озонът продължава да действа през канала, докато отработеният въздух се движи (озонолиза). Идеален за преоборудване, Techinclean Mini може да се побере в съществуващите канали и може да бъде инсталиран с помощта на ревизионен отвор. Той трябва да бъде поставен възможно най-близо до кухненския чадър, за да се намали натрупването на мазнини в канала на потока. Techniclean Mini може да се използва самостоятелно или в комбинация с електростатичен утаител за контрол на мазнини, дим и газообразни миризми. 
Използвайки най-новите лампи с дълъг живот с перфектно съчетани захранвания, устройството осигурява превъзходни характеристики и удължен живот.
Приложения

Хотелски стаи

Тоалетни

Стаи за отпадъци

Публични места

И още

Ползи

- Унищожава мазнините и миризми -
Помага за запазване на  канали на практика без мазнини     
Намалява необходимостта от почистване на канала
Работи автоматично     Намалява риска от пожар   Ниски текущи разходи Компактен
Минимална поддръжка

Околна среда

Опция за регулиране на температурата за енергийна ефективност

Въздух без мазнини

Без консумативи     Рециклируема стоманена конструкция

Как работи?

Techniclean комбинира два отделни механизма: фотолиза и озонолиза. Фотолизата се получава, когато UV-C светлината разгражда мазнините и миризмата. Озонолизата е, когато озонът, произведен от естествен кислород, разгражда миризмата и мазнините в канала. Остатъчните продукти са просто въглероден диоксид и водна пара. Двата процеса работят в комбинация, премахвайки проблеми с мазнини и миризми.