Лабиринтни филтри

Канални филтри

Контролиране мазнини с лабиринтни филтри
Лабиринтните филтри Plasma Clean осигуряват първа линия на защита на вентилационните системи в кухнята. Работейки върху въздуха за извличане, преди да попадне в канала, те улавят до 95% мазнини и маслени частици - огромно подобрение на типичните 20-40%, постигнато от традиционните филтри.
Как работят?
Лабиринта създава вихър във въздуха, така се отделят мазнини и маслени частици. След това частиците се събират за рециклиране.
Инсталация

Инсталирането на лабиринтния филтър е проста и ясна задача. Ако произвеждате нов чадър, попитайте ни за подробности за дизайна и размерите на монтажната плоча. Ако подменяте съществуващи филтри, нашите филтри се монтират бързо и лесно.

Поддръжка

Олиото и мазнините се събират във филтърната чаша в предната част на уреда и могат да бъдат рециклирани заедно с отработеното масло от обхвата на пържене. Филтърът от неръждаема стомана просто се нуждае от измиване с топла сапунена вода и дори може да влезе в съдомиялната машина.

В зависимост от нивото на готвене, уредът може да се мие всеки ден или като част от седмичната процедура за почистване. Не забравяйте, че мазнината, хваната от лабиринтния филтър, в противен случай ще попадне в канала, което наложи почистване на каналите.