MobiKlean UVGI - Професионален уред за дезинфекция на помещения

MobiKlean UVGI е идеално решение за дезинфекция на помещения използани в различни икономически сектори и среди; като болници, офиси и хотелски стаи например. Нашето решение е преносимо и леко и осигурява до 99.99% дезинфекция от вредни микроорганизми като бактерии, плесени, спори, както и Covid-19.


Това “plug  and  play” (готово за работа) съоръжение има следните възможности - заклюващи се колела, таймер (10-60  минути) и дистанционно управление. За повече безопасност разполага и с интелигентен сензор за движение, който автоматично изключва UV светлината, за оптимална и икономична работа.

Премахва Covid-19 от 160м2 помещение за 11 минути.
*Погледнете таблицата за различните площи и времена на дезинфекция.

Ползи

• 99+% Дезинфекция от вредни микроорганизми, включително SARS-CoV-2
• Възможности - Дистанционно управление, Сензор за движение, Таймери, и разбира се НУЛЕВИ Емисии Озон
• Подходящ, тестван и адаптивен за: Офиси / Лекарски кабинети / Фитнеси / Болници / Стаи за отдих / Ресторанти /
  Училища / Други Помещения

99.99% ДЕЗИНФЕКЦИЯ


UV-C светлината при 254nm е позната като ‘гермицидно облъчване’ поради смъртоносното си влияние върху микроорганизмите. Независими тестове в Университета в Лийдс, показват премахване на до 99% от вирусите, бактериите, спори и гъбички при влияние от UVGI продукти.

Третиране на въздуха с MobiKlean UVGI

Уредът MobiKlean UVGI е създаден за безопасна дезинфекция на всякакъв тип помещения до 50м2, 100м2 и 160м2, Той използва UVGI технология теставана и осигуряваща до 99+% премахване на вредни микроорганизми, като  Covid-19. Уредът работи БЕЗ да облъчва потребителя, което го прави напълно безопасен. Това се постигна чрез различните сензори в него, включително и сензор за движение.

Избиране на подходящия – MobiKlean UVGI

Един брой MobiKlean UVGI може да покрие площ до 50м2, 100м2 и 160м2. За да се подбере точно и да има максимален ефект, следната информация е нужна:
• Височина x Дължина x Ширина на помещението
• Предназначение на помещението, за да се провери циркулацията на въздух
• Тип на вредния микроорганизъм

Монтаж

Уредът може да се контролира чрез таймер или дистанционно. Уредът трябва да се включва само когато няма хора около него. Той излъчва UV-C с висок интензитет, която влияе на структурата на организми като вируси, бактерии, спори и плесени, и др. За най-добра работа разположете уреда там където има най-добра свободна циркулация на въздух. Уредът не произвежда озон.