Филтър AirKlean S против коронавируси

AirKlean S е проектиран да дезинфекцира въздуха в малки затворени помещения - хладилни складове, производствени помещения, обществени площи, всъщност навсякъде, където се изисква контрол на инфекцията и миризмата.Устройството е монтирано на тавана и има вътрешен вентилатор, който извежда въздух през уреда. Тук въздухът преминава над UV-C излъчватели с висок интензитет, които действат върху микробите, пренасяни във въздуха, като бактерии, спори, вируси, плесени, дрожди и гъбички.

Спецификация

AirKlean S

Размери(ВxШxД): 190x224x725 мм

Тегло: 7кг

Ел. захранване: 230V/50Hz

Консумация: 240W

UV-c лампи: 2x 95W с опция Teflon(Тефлон) покритие

Живот на UV-c лампа: 9,000часа

Материал: 304 неръждаема стомана

Дебит: 120 м3/ч

Ефективността

91.5% премахване на вируса. UV-c светлината при 254 nm е известна като „хермицидна“ UV-C поради своя смъртоносен ефект върху микроорганизмите. Независими тестове са проведени от Plasma Clean от университета в Лийдс във Великобритания. Използвайки биологичен индикатор, създаден специално за фармацевтичната, хранителната и медицинската промишленост, е показано намаление с 91,5% с използване на спори Geobacillus stearothermophilus при излагане на UV-c.

Безопасност

Уредът не произвежда озон и има предпазители за светлина, за да предотврати изтичането на UV-c светлина. В резултат на това AirKlean S може да се използва на места, където присъстват хора. Като допълнителна функция за безопасност UV-c излъчвателите имат специална тефлонова обвивка за защита от счупване.